benchmark-xl-logo Bezoek onze Facebook pagina!bxl tw 1bxl in 1
bxl yt 1bxl login 1bxl search 1

Logo Benchmark XL

Marhinde Harold

Benchmark XL evenement 2018

De zevende editie van Benchmark XL vindt plaats op donderdag 25 oktober 2018. Als locatie is gekozen voor het dynamische topsport complex Papendal in Arnhem. Op deze plek verscholen in de Veluwse bossen komen topsport en het bedrijfsleven samen, het beste uit jezelf halen staat hier centraal. De rode draad in het programma is welzijn en vitaliteit in de kantooromgeving.

De organisatie van Benchmark XL is in volle gang. Zoals altijd gaat het in de kern om kennis delen, leren van elkaar en verbeteren. Een kleine voorbeschouwing:

  • Prikkels op de werkvloer, wat doet dit met je als mens?
  • The lifestyle office
  • Well being
  • Service design
  • Vitaliteit

Benchmark Awards
Ook dit jaar worden tijdens het evenement de Benchmark Awards uitgereikt als afsluiting van het benchmarkseizoen. Wie in 2018 de genomineerden zijn blijft voorlopig nog een verrassing.

Aanmelden
Het middagprogramma van het Benchmark XL congres is gratis te bezoeken voor de leden van FMN, aanmelden kan via het ledennet. Het programma tot 15:00 uur is exclusief voorbehouden aan FMN-leden die meedoen aan de NFC Index. Deelname aan dit programma is voor hen ook volledig gratis. Deze leden hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen, waarmee ze zich kunnen aanmelden.
Niet-leden zijn van harte welkom om aan het middagprogramma mee te doen. Voor hen geldt een toegangsprijs, je kunt hier een kaartje kopen.