benchmark-xl-logo Bezoek onze Facebook pagina!bxl tw 1bxl in 1
bxl yt 1bxl login 1bxl search 1
Sessie website XL groenekan 0518

Verdiepingssessies Benchmark XL 2018

 

Verdiepingssessie1   Verdiepingssessie2   Verdiepingssessie3   Verdiepingssessie4                   blanko100x100   blanko100x100

 

The Lifestyle Office

OCHTENDSESSIE|
Verdiepingssessie 2
Expert: Harold Coenders, Colliers International Occupier Services
Gespreksleider: Sharmayne van Keulen, Colliers International Occupier Services

Ons werk is niet elke dag hetzelfde. Niet elke werkdag is hetzelfde. Waarom onze werkplek dan wel?
De scheiding tussen werk en privé vervaagt. We hoeven niet meer fysiek naar kantoor te komen om productief te zijn en we zijn op zoek naar meer dan alleen een baan. Het werk en de werkomgeving moeten onderdeel uitmaken van onze idealen en passen bij onze identiteit en lifestyle.

Werkgevers spelen hier op in door een plek te creëren die niet alleen ondersteunend is aan de werkprocessen, maar ook ruimte geeft aan de levensstijl van de medewerkers. Deze organisaties worden geïnspireerd door nieuwe concepten als Zoku, NapYork, Biergarten, CitizenM en B.Amsterdam. Lifestyle als the next step in het ontwikkelen van employee journeys.

Organisaties kunnen daarmee laten zien wie ze zijn. Zich onderscheiden door hun ‘brand’ en organisatie-DNA te vertalen naar de werkomgeving. Dat roept belangrijke vragen op. Wie zijn wij als organisatie? Hoe positioneren we onszelf? En hoe kunnen we dit vertalen naar onze werkomgeving en de faciliteiten die we aanbieden?

Expert
Harold Coenders, directeur van Colliers International Occupier Services, neemt jullie mee in de wereld van de Lifestyle Offices en helpt antwoord te krijgen op deze vragen. Een onmisbare sessie met concrete handvatten voor vastgoed professionals en facilitair managers die voorbereid willen zijn op de werkomgeving van de toekomst.

 

 

deelnemers inloggen 646x100 1