benchmark-xl-logo Bezoek onze Facebook pagina!bxl tw 1bxl in 1
bxl yt 1bxl login 1bxl search 1
Plenair website XL groenekan 0361

Programma Benchmark XL 2018

Donderdag 25 oktober 2018

09:30 – 10:00 uur: Ontvangst
10:00 – 10:45 uur: Plenaire opening door Marhinde Verkerk
10:45 – 12:15 uur: Verdiepingssessies
12:15 – 13:00 uur: Lunch
13:00 – 14:30 uur: Tour over Papendal
14:30 – 15:00 uur: Ontvangst gasten FMN & Pauze
15:00 – 17:00 uur: Plenaire sessie Stress & performance op de werkvloer
17:00 – 18:00 uur: Afsluitende borrel

Programma
Voor het zevende jaar op rij organiseren Colliers International en de NFC Index een bijzonder evenement voor onze benchmarkklanten, Facilitair Managers en hun teamleden! Dit jaar is er voor het eerst een gezamenlijk middagprogramma met de FMN. Naast de benchmarkklanten zijn dan ook de FMN leden uitgenodigd. De focus van het programma is dit jaar welzijn, betrokkenheid, vitaliteit en performance in de kantooromgeving. Daarnaast staan ook in deze editie van BENCHMARK XL nieuwe ontmoetingen, kennis delen, leren van elkaar en verbeteren centraal. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie, heerlijke lunch en afsluitende borrel.

BENCHMARK XL
De dag begint met een plenaire sessie waarin topsportster Marhinde Verkerk op het podium staat. Na de plenaire sessie volgen vier verdiepingssessies, elk met interessante onderwerpen gericht op welzijn, betrokkenheid en vitaliteit. Tijdens de lunch kunt u doorpraten over bijvoorbeeld de zojuist bijgewoonde sessie. Na de lunch gaan we in groepjes uiteen en wordt er een rondleiding verzorgd over Papendal. Waarbij we gaan kijken hoe een topsport klimaat wordt gecreëerd en wat de lessen zijn voor de werkomgeving.

Na een korte pauze gaat het programma gezamenlijk met FMN verder. Centraal in deze plenaire sessie staat stress in de werkomgeving. Als eerste zal Ruben den Uyl, masterstudent van de TU Delft, vanuit zijn masteronderzoek ingaan op stress. Vervolgens gaat hoogleraar en hersenonderzoeker Victor Lamme in op de effecten die prikkels en verstoringen hebben op prestaties op de werkvloer. Hierna gaan we over tot de uitreiking van de jaarlijkse Facilitaire Benchmark Awards voor de twee categorieën: Beste Integrale Prestatie en Meest Verbeterde Deelnemer. De bijeenkomst wordt daarna afgesloten met een netwerkborrel.