benchmark-xl-logo Bezoek onze Facebook pagina!bxl tw 1bxl in 1
bxl yt 1bxl login 1bxl search 1
Plenair Victor

Plenair gedeelte Benchmark XL 2018

Op Benchmark XL is er dit jaar zowel in de ochtend als in de middag een plenaire sessie. In de ochtendsessie staat topsportster Marhine Verkerk op het podium. Waarbij zij ingaat op de lessen vanuit de topsport.

Om 15:00 uur start de tweede plenaire sessie en staat in het teken staat de relatie van stress met de werkvloer. 

Programma - Stress & performance op de werkvloer
15:00 - 15:30 uur: Lezing Ruben den Uyl - Stress op de werkomgeving
15:30 - 16:30 uur: Lezing Victor Lamme - Wat voor effect hebben prikkels op de werkvloer op prestaties?
16:30 - 17:00 uur: Uitreiking Benchmark XL Awards

Gezondheid en welzijn op de werkvloer zijn de hot topics van de FM wereld. Maar voordat je welzijn kunt creëren moet je eerst de juiste balans vinden tussen stress en prestaties. Welke prikkels krijgt je brein te verduren op de werkvloer, hoe kun je hier het beste mee omgaan, wat is gezonde stress, en hoe creëer je dat? Kortom in een middag op de hoogte van de meest recente kennis en de maatregelen je moet nemen voor een werkomgeving die stress beperkt en prestaties verhoogt.
Victor Lamme, hoogleraar en hersenonderzoeker van de Universiteit van Amsterdam is de key note speaker van deze middag. Hij neemt ons mee in de wereld van neurologie: voor effect hebben prikkels op de werkvloer op ons brein en onze prestaties?

Als inleiding op Victor krijgen we een power college van Ruben den Uyl van de TU Delft over de laatste wetenschappelijke inzichten van stress en de werkomgeving.

Benchmark XL is een kennisevent van FMN, NFC en Colliers International voor de organisaties die benchmarken. Met het samengaan van de NFC Index en FMN wordt Benchmark XL dit jaar voor het eerst in de middag gekoppeld met een FMN bijeenkomst, waarbij alle FMN-leden welkom zijn. Tijdens het congres reiken we ook de Benchmark XL Awards 2018 uit.