benchmark-xl-logo Bezoek onze Facebook pagina!bxl tw 1bxl in 1
bxl yt 1bxl login 1bxl search 1

Benchmark XL 2017 Fort Voordorp BANNER

Fort Voordorp 900x300

Benchmark XL evenement 2017

De zesde editie van Benchmark XL vindt plaats op maandag 13 november 2017. Als locatie is gekozen voor het historische monument Fort Voordorp in Groenekan. Het fort werd tussen 1867 en 1871 aangelegd als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie ter bescherming van de spoorlijn Utrecht-Amersfoort. Dit is een verdedigingslinie van 85 km lang die loopt van het eiland Pampus tot aan de Biesbosch en bestaat in totaal uit 46 forten en 5 vestingsteden.

De organisatie van Benchmark XL is in volle gang. Zoals altijd gaat het in de kern om kennis delen, leren van elkaar en verbeteren. Een kleine voorbeschouwing:

  • Het Lagerhuis
  • Agile, flexibiliteit van het werkplekconcept.
  • FM over 15 jaar: Vastgoed & FM als dienst.

Benchmark Awards
Voor het 6e achtereenvolgende jaar worden tijdens het evenement ook de Benchmark Awards uitgereikt. Wie in 2017 de genomineerden zijn blijft voorlopig nog een verrassing.

De LinkedIn groep Benchmark XL is het hele jaar door beschikbaar als platform voor vragen, aanbevelingen en discussies over facilitaire dienstverlening. Deze is alleen toegankelijk voor organisaties die benchmarken.U kunt zich eenvoudig aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Willem van Ansem
Colliers International Occupier Services


Dave Venmans
NFC Index