benchmark-xl-logo Bezoek onze Facebook pagina!bxl tw 1bxl in 1
bxl yt 1bxl login 1bxl search 1

FC Utrecht verlengt samenwerking met Sharp


FC Utrecht heeft de samenwerking met Sharp Electronics Benelux met vijf jaar verlengd. De samenwerking tussen de partijen begon in 2014 en houdt dankzij de verlenging in elk geval aan tot medio 2024. Sharp fungeert hierin als printing partner van de voetbalclub.

Als printing partner van FC Utrecht verzorgt Sharp alle print-gerelateerde werkzaamheden bij de club. Het gaat daarbij om de werkzaamheden op de kantoren in Stadion Galgenwaard en bij trainingscomplex Zoudenbalch. Onderdeel van de samenwerking is ook Sharp’s lidmaatschap van FC Utrecht: het bedrijf heeft toegang tot meerdere businessseats in de businesslounge van Stadion Galgenwaard.

Joost Broerse, commercieel directeur van FC Utrecht: “Sharp heeft de afgelopen vijf jaar laten zien dat het bewezen kwaliteit levert en meedenkt over oplossingen voor nu en in de toekomst. Daar zijn we erg tevreden over. In de toekomst zijn we van plan over te stappen op een cloudoplossing, waarvoor we Sharp, ook mede dankzij het enthousiasme dat het toont voor onze voetbalclub, graag weer aan onze zijde willen hebben.”

Peter Hoorn, managing director van Sharp: “Ik ben erg blij dat we de relatie met FC Utrecht dankzij deze verlenging kunnen voortzetten. Inmiddels zijn we erg betrokken geraakt bij deze voetbalclub. En sinds we met ons kantoor van Houten naar Utrecht zijn verhuisd, is die band alleen maar sterker geworden. De samenwerking is een win-winsituatie, wij kunnen zakelijke relaties meenemen naar het stadion, terwijl de club profiteert van onze actieve bijdrage op het gebied van documentoplossingen.”


Lees volledig artikel op facility.vakwereld.nlnieuws bxl 200x80 1

nieuws overig 200x80 1

Benchmark nieuws