benchmark-xl-logo Bezoek onze Facebook pagina!bxl tw 1bxl in 1
bxl yt 1bxl login 1bxl search 1

Tork presenteert innovaties tijdens Interclean


Tijdens de Interclean 2018 zal Tork oplossingen presenteren voor extreme uitdagingen op hygiënisch gebied. Van het reinigen van grote en complexe faciliteiten, zoals luchthavens en pretparken, tot oplossingen voor grote menigtes op drukbezochte locaties als sportstadions en concert arena's.

Nieuwe kansen voor de schoonmaakbranche
De Tork innovaties op de Interclean 2018 openen nieuwe mogelijkheden voor facility managers en schoonmaakteams. Van gegevens gestuurd schoonmaken, dat schoonmaakteams de mogelijkheid biedt te werken met real-time informatie over de noodzaak van reiniging, tot nieuwe manieren van werken met duurzaam afvalmanagement.

Gastheer Tork slaat handen ineen met Microsoft
Tork zal de gastheer zijn voor twee seminars tijdens het officiële Interclean programma. Één ervan zal samen met Microsoft worden gepresenteerd over hoe IoT en real-time data de schoonmaakindustrie kunnen veranderen. Het andere seminar wordt gehouden door Kersti Strandqvist, Senior Vice President Group Function Sustainability bij Essity. Dit seminar zal zich concentreren op recycling management en hoe de schoonmaakindustrie de wensen van klanten op het gebied van duurzaamheid voor kan blijven.Lees volledig artikel op facility.vakwereld.nlnieuws bxl 200x80 1

nieuws overig 200x80 1

Benchmark nieuws