benchmark-xl-logo Bezoek onze Facebook pagina!bxl tw 1bxl in 1
bxl yt 1bxl login 1bxl search 1

ELO ECM Suite 11: accent op Analytics en AVG


Op 30 mei 2018 presenteert ELO Digital Office versie 11 van zijn Suite voor Enterprise-Content-Management (ECM). Deze bevat zowel de MKB- als de high-end Enterprise oplossing voor grote bedrijven en concerns. Standaard geïntegreerd is de eigen analysetechnologie voor bliksemsnelle gegevensanalyse, ELO Analytics. Bovendien komen nieuwe functies als de weergave van tag clouds (woordwolken), een enquête-tool en de Transmittal Letter (verzendformulier) mee. Er wordt speciaal rekening gehouden met de nieuwe Europese privacywet, AVG, die hiermee heel eenvoudig kan worden nageleefd.

Het naleven van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR of voor Nederland de AVG) is een centraal thema in deze nieuwe ELO ECM Suite 11. Met deze suite treffen gebruikers transparant en eenvoudig alle noodzakelijke organisatorische en IT-technische maatregelen voor de bescherming van persoonsgegevens. Daarbij horen functionaliteiten voor de recordmarkering, voor de naleving van verwijder- en bewaartermijnen of dienovereenkomstige toegangsconcepten met speciale coderingsmechanismen.

Nadat ELO Analytics al in eerdere versies werd geïntegreerd, is de moderne technologie voor gegevensanalyse in realtime nu standaard in opgenomen. Hiermee worden grote hoeveelheden gegevens bliksemsnel geanalyseerd en in een gemakkelijk te bedienen cockpit op diverse manieren weergegeven.

Nieuw is de tag cloud (woordwolk) die de meest gebruikte feed-hashtags op de startpagina van het ELO-systeem laat zien. Zo is in één oogopslag te zien aan welke onderwerpen in het bedrijf momenteel de meeste behoefte is. Bovendien maakt een enquête-tool de samenwerking gemakkelijker en snelle samenspraak over bepaalde kwesties via het ELO-systeem mogelijk. Met de nieuwe Transmittal Letter (verzendformulier) kunnen documenten in projecten verzameld, aan protocollen worden gekoppeld en verzonden. Daarnaast zijn bij deze versie van de ELO ECM Suite de prestaties duidelijk verhoogd en biedt het onder andere een verbeterde zoekfunctie en versnelde processen.

‘Met ELO ECM Suite 11 zijn onze klanten uitstekend toegerust voor de digitale toekomst’, licht Karl Heinz Mosbach, directeur van ELO Digital Office GmbH, toe. ‘Onze nieuwe versie biedt alles wat belangrijk is: van effectieve gegevensbescherming en bliksemsnelle gegevensanalyse tot en met talrijke gebruikersvriendelijke functies.’ Op 30 mei volgt de release van de talen Duits, Engels en Frans. De Nederlandse versie van ELO ECM Suite 11 staat gepland voor het najaar.


Lees volledig artikel op facility.vakwereld.nlnieuws bxl 200x80 1

nieuws overig 200x80 1

Benchmark nieuws