benchmark-xl-logo Bezoek onze Facebook pagina!bxl tw 1bxl in 1
bxl yt 1bxl login 1bxl search 1

CleanJack en CleanVision koppelen systemen


CleanVision en CleanJack koppelen hun schoonmaaksoftware aan elkaar. Het resultaat is een op de markt nog niet gekende combinatie van digitale administratie en digitale urenregistratie. Met de backoffice-software van CleanVision en de tijd- en aanwezigheidsregistratie van CleanJack ontstaat een systeem waarmee schoonmaakcontracten dagelijks tot op de werkvloer zijn geborgd.

Klanten die kiezen voor de samengestelde dienstverlening van CleanVision en CleanJack zijn in één keer klaar. Zij zijn voorzien van een administratiesysteem op de achtergrond, en urenregistratie en communicatie met de schoonmaker op de werkvloer. 

CleanVision is administratiesoftware speciaal voor schoonmaakbedrijven. Na jarenlang marktleider te zijn in de groenvoorziening (GroenVision), ontstond vraag vanuit de schoonmaakmarkt. Daar speelt het bedrijf sinds 5 jaar op in. Vledder: ‘We begonnen bij SW-bedrijven maar steeds meer reguliere schoonmaakbedrijven vinden ons. Wij bieden bedrijfsbrede administratiesoftware die schoonmaakbedrijven ontzorgt. De software bestaat uit onder andere: voorcalculatie, planning, financiële administratie, facturering, nacalculatie, crm/relatiebeheer, hrm en is modulair op te bouwen’

 Lees volledig artikel op facility.vakwereld.nl


Powered by Preisvergleich


nieuws bxl 200x80 1

nieuws overig 200x80 1

Benchmark nieuws