benchmark-xl-logo Bezoek onze Facebook pagina!bxl tw 1bxl in 1
bxl yt 1bxl login 1bxl search 1

CSU vanaf volgend seizoen Official Partner PSV


CSU verlengt en intensiveert de samenwerking met PSV. Het schoonmaakbedrijf, dat al ruim dertig jaar met de club samenwerkt, verbindt zich tot 2023 als Official Partner aan PSV.

Daarmee promoveert CSU in de sponsorpiramide van de club naar Official Partner. Voorheen was de schoonmaakleverancier van PSV als Official Sponsor aan de club verbonden. De samenwerking tussen CSU en PSV is de langstlopende na founder Philips. “Sinds 1988 werken we zeer succesvol met PSV samen”, reageert CSU’s voorzitter van de Raad van Bestuur John van Hoof op de contractverlenging. “Langdurige relaties als deze zijn tegenwoordig een zeldzaamheid. Wij koesteren de samenwerking met PSV en zijn daarom een nieuwe, verbeterde en uitgebreidere overeenkomst aangegaan. Dat we deze samenwerking kunnen sluiten tijdens ons 50 jarig jubileum geeft ons kroonjaar extra glans.”Innovatie   
Onderdeel van de overeenkomst is dat PSV en CSU blijven innoveren, zoals het dit jaar deed met de implementatie van BeSense in het Philips Stadion. BeSense is een slim sensorsysteem dat anonieme data verzamelt over de bezetting, benutting en comfortwaarden van (werk)omgevingen. Met dit inzicht kan het beheer van een gebouw slimmer en efficiënter worden ingericht. Daarnaast steunt CSU de komende jaren de PSV Foundation substantieel. Met de foundation hebben PSV en CSU elkaar ook gevonden op het snijvlak van maatschappelijke relevantie. Iets wat beiden met trots uitdragen.

Uitbreiding       
“Wij zijn erg blij met de nieuwe en uitgebreide vijfjarige samenwerking met CSU”, reageert directielid Peter Fossen van PSV. “Het bedrijf is al jarenlang gelieerd aan PSV, wat aantoont dat wij uitstekend bij elkaar passen. Met innovatieve projecten, één van PSV’s kernwaarden, willen we elkaar de komende jaren blijven opzoeken.”

CSU, een halve eeuw….
Schoonmaakbedrijf CSU viert dit jaar zijn 50e verjaardag. Ooit begonnen als een familiebedrijf, opgericht door de familie Van der Heijden, en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven en Rijswijk. CSU biedt werk aan 14.000 mensen. Het bedrijf is gecertificeerd met het OSB-Keurmerk, de CO2-prestatieladder en PSO-Trede 3. CSU ontving diverse keren het predikaat Best Managed Company. In 2018 werd CSU voor het vijfde jaar op rij gecertificeerd als 'Top Employer Nederland'. In hetzelfde jaar won CSU de Best Practice Award voor het samenwerkingsverband ‘FM Coalitie’.


Lees volledig artikel op facility.vakwereld.nlnieuws bxl 200x80 1

nieuws overig 200x80 1

Benchmark nieuws