benchmark-xl-logo Bezoek onze Facebook pagina!bxl tw 1bxl in 1
bxl yt 1bxl login 1bxl search 1

Konica Minolta wint prijs voor verbeteren slimme werkomgeving


Konica Minolta Business Solutions heeft de “Buyers Lab PaceSetter Award for Smart Workplace Vision” ontvangen van Keypoint Intelligence, analist voor de digitale beeldvormingsindustrie. Technologie transformeert onze manier van werken, en onze kantooromgevingen veranderen mee.

Dit heeft tot gevolg dat bedrijven oplossingen voor hun werkomgeving zoeken die voldoen aan de marktvraag. Na een grondig onderzoek naar deze ontwikkelingen hebben de analisten van Keypoint Intelligence-Buyers Lab besloten om de prestigieuze Smart Workplace Vision Award aan Konica Minolta toe te kennen. Dit eerbetoon viel Konica Minolta als enige leverancier in zijn bedrijfstak ten deel dankzij Konica Minolta's visie op de werkplek van de toekomst, investeringen in innovatieve technologie en een duidelijk stappenplan dat klanten begeleid bij deze nieuwe ontwikkelingen.

In het onderzoek van Keypoint Intelligence, het eerste in zijn soort, worden de strategieën voor de slimme werkomgeving van belangrijke leveranciers van kantoorapparatuur onder de loep genomen. Daarbij wordt van elk bedrijf de visie op de slimme werkplek geëvalueerd, alsook de huidige en toekomstige producten en diensten, en hoe klanten worden meegenomen in die visie. Verder wordt onder meer gekeken naar bestaande en toekomstige afzetkanalen, marktintroductiestrategieën en de mogelijkheid om de visie uit te voeren. Konica Minolta wordt geprezen voor zijn duidelijke visie, een productportfolio dat verder reikt dan Konica Minolta's kernactiviteit, en de mogelijkheid om zijn visie te realiseren.

Keypoint Intelligence-Buyers Lab signaleerde bovendien Konica Minolta’s geavanceerde capaciteiten op het gebied van IT- en clouddiensten, beveiliging, automatisering van bedrijfsprocessen, alsook kunstmatige intelligentie, mobiliteit, integrale communicatie en samenwerking – onmisbare bouwstenen voor de slimme werkplek van de toekomst. Konica Minolta wist verder te imponeren door zijn partnerovereenkomsten met andere technologiebedrijven in zijn sector en door baanbrekende producten, zoals de Workplace Hub.


Lees volledig artikel op facility.vakwereld.nl


Powered by Preisvergleich


nieuws bxl 200x80 1

nieuws overig 200x80 1

Benchmark nieuws