benchmark-xl-logo Bezoek onze Facebook pagina!bxl tw 1bxl in 1
bxl yt 1bxl login 1bxl search 1

 

Evoluon website

Benchmark XL evenement 2016 komt eraan!

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar organiseren Colliers International Corporate Solutions (CICS) en de Netherlands Facility Cost Index (NFC), het grootste benchmark event van Nederland. BENCHMARK XL 2016 vindt plaats op maandag 7 november a.s. in het Evoluon te Eindhoven. Het jaarlijkse evenement heeft inmiddels een vaste plaats verworven in de agenda's van benchmarkende professionals. Ruim 150 relaties ontmoeten elkaar in een programma van wederzijds kennis delen, leren en verbeteren.

Benchmark Awards

Ieder jaar worden tijdens BENCHMARK XL de Facilitaire Benchmark Awards uitgereikt in twee categorieën: de 'Beste Integrale Prestatie' en de 'Meest erbeterde Deelnemer'. Een deskundige jury beoordeelt de prestaties van de genomineerde bedrijven. Vorig jaar werden deze prestigieuze prijzen uitgereikt aan IBM en apg. De genomineerden voor de Benchmark Awards 2016 in alfabetische volgorde zijn:
- in de categorie 'Beste Integrale Prestatie' : IBM, Saxion, Vivare.
- in de categorie 'Meest Verbeterde Deelnemer' : FrieslandCampina, PWC, Royal HaskoningDHV.

OCI 2016

Een ander hoogtepunt is de jaarlijkse presentatie van de Europese Occupier Cost Index (OCI). CICS presenteert hier de editie 2016 van de kantoorkosten per fte voor de belangrijkste Europese landen op basis van de nieuwe Europese facilitaire norm NEN-EN 15221. De Occupier Cost Index geeft inzicht in de nternationale kostenverhoudingen van kantoren voor de Europese markt.

Benchmark XL website

De website is hèt platform voor facilitair benchmarkend Nederland met algemene informatie over het jaarlijkse BENCHMARK XL evenement en toegang tot het deel voor genodigden. Maar de website biedt veel meer. Bezoekers vinden er links naar allerlei facilitair nieuws en informatie en kunnen er kennis en gegevens uitwisselen. Ook de LinkedIn groep BENCHMARK XL is het hele jaar door beschikbaar als platform voor vragen, aanbevelingen en discussies over facilitaire dienstverlening. Deze is alleen toegankelijk voor organisaties die benchmarken. Aanmelden kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Programma

BENCHMARK XL 2016 begint dit jaar met 'FM draait door!' Met vijf gasten aan tafel, gaat Joost Kissels, gastheer en de tafelheer/dame in gesprek over 2030, de ontwikkelingen die op ons af komen en wat de impact is op FM.  Na de plenaire sessie volgen acht verdiepingssessies, elk met interessante onderwerpen. Tijdens de lunch kunt u doorpraten over bijvoorbeeld de zojuist bijgewoonde sessie of de discussies die gevoerd zijn tijdens "FM draait door!". Na de lunch gaan we over tot de uitreiking van de jaarlijkse Facilitaire Benchmark Awards voor de twee categorieën: Beste Integrale Prestatie en Meest Verbeterde Deelnemer. De winnaars worden zoals altijd gekozen door een deskundige jury.

Hierna volgt de tweede ronde met verdiepingssessies. We sluiten de dag af met een gezamenlijke borrel, zodat u uw ervaringen kunt delen.

 

5 oktober 2016


Kijk voor meer informatie op: www.benchmark-xl.com 
of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie over NFC Index: www.nfcindex.nl
of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie over de inhoud van dit persbericht kunt u terecht bij
Willem van Ansem van Colliers International Corporate Solutions.
Telefoon direct: +31 10 4120035.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

rss logo

nieuws bxl 200x80 1

nieuws overig 200x80 1

Overig nieuws