benchmark-xl-logo Bezoek onze Facebook pagina!bxl tw 1bxl in 1
bxl yt 1bxl login 1bxl search 1
Award XL groenekan 0684

Windesheim en a.s.r. winnen Facilitaire

Benchmark Awards 2017

Rotterdam, 14 november 2017: gisteren werden voor de zesde keer de jaarlijkse Facilitaire Benchmark Awards uitgereikt. De prestigieuze prijzen werden dit jaar gewonnen door de facilitaire organisaties van Windesheim en a.s.r. Zij lieten volgens de jury respectievelijk de ‘Meest Verbeterde Prestatie' en de ‘Beste Integrale Prestatie’ zien. Vorig jaar werden de Awards toegekend aan FrieslandCampina en IBM.

De winnaars werden bekendgemaakt tijdens BENCHMARK XL, het grootste benchmark event van Nederland, dat jaarlijks wordt georganiseerd door Colliers International Occupier Services en NFC Index Coöperatie. Het evenement heeft inmiddels een vaste plaats verworven in de agenda’s van benchmarkende professionals. Zo’n 120 relaties kwamen gisteren in Fort Voordorp in Groenekan bij elkaar in een programma van wederzijds kennis delen, leren en verbeteren onder leiding van experts op tal van gebieden.

a.s.r. won de prijs voor de ‘Beste Integrale Prestatie’.

De jury motiveerde haar oordeel als volgt:
"De jury vindt dat “a.s.r. haar schaalgrootte goed weet te benutten. Opvallend is het uitgebalanceerde
karakter van de kosten met resultaten die bijna over de hele linie lager zijn dan de markt. Dit verdient zonder meer een
compliment.”


XL groenekan 0675Paul Hartenberg, Manager Huisvesting van a.s.r. nam de prijs in ontvangst. "a.s.r. is trots op het winnen van de
Benchmark XL Award. De prijs toont aan dat wij op de goede weg zitten met onze kosten en dienstverlening voor onze interne organisatie.”

De overige genomineerden in deze categorie waren: FrieslandCampina en De Alliantie.

De prijs voor de ‘Meest Verbeterde Prestatie’ ging naar Windesheim.

In het juryrapport staat te lezen:
De jury constateert dat “ten opzichte van vorig jaar meer mensen zijn gehuisvest op hetzelfde aantal vierkante meters, waardoor de beschikbare ruimte efficiënter wordt benut. Ondanks de grote stijging van het aantal studenten zijn de kosten voor de dienstverlening
gedaald zonder dat het niveau van de service grote wijzigingen laat zien. En dat is knap.”


XL groenekan 0690Dirk Pieter Halbesma, manager Vastgoed en Facility van Windesheim: “We zijn nog niet waar we willen zijn, maar de studentenaantallen zijn gestegen terwijl de kosten van de dienstverlening zijn gedaald én we hebben de vierkante meters effectiever ingezet. Deze prijs is een mooi compliment voor onze collega’s van de afdeling Vastgoed en Facility.”

In deze categorie waren verder genomineerd: ABN AMRO en APG.

 

 

14 november 2017

 
Kijk voor meer informatie op: www.benchmark-xl.com 
of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie over NFC Index: www.nfcindex.nl
of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie over de inhoud van dit persbericht kunt u terecht bij
Denise Hoogendoorn van Colliers International Occupier Services.
Telefoon direct: +31 10 4120035.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

rss logo

nieuws bxl 200x80 1

nieuws overig 200x80 1

Overig nieuws