benchmark-xl-logo Bezoek onze Facebook pagina!bxl tw 1bxl in 1
bxl yt 1bxl login 1bxl search 1
Industrie

Colliers International start de eerste Vastgoed

en FM Benchmark voor de Industrie sector

Het benchmarken van de facilitaire kosten is in het facilitaire vakgebied reeds zeer gebruikelijk. Jaarlijks benchmarken namelijk meer dan 100 organisaties hun FM kosten en vergelijken zij het aangeboden serviceniveau met elkaar.

Voor de industriesector en dan met name voor de productiesites is dit echter nog geen gemeengoed. Op verzoek van deze sector zijn wij de Vastgoed en FM Benchmark voor de Industrie gestart.

Benchmarken VastgoedFacilitair Management binnen de industriesectorOp maandag 12 december komen verschillende organisaties uit de industrie voor het eerst bij elkaar om gezamenlijk de uitgangspunten voor deze benchmark, welke uitgevoerd wordt in 2017, de definiëren.

Leest u dit en bent u zelf Facilitair Manager binnen de industriesector, dan bent u vanzelfsprekend van harte welkom bij deze eerste bijeenkomst. Bij Benchmarken geldt namelijk, hoe meer organisaties participeren, hoe meer kennis en kunde er wordt uitgewisseld.

Voor meer informatie over deze en andere benchmarks, neemt u gerust contact op met Maaike Kuipers.

29 november 2016


Voor meer informatie kunt u terecht bij
Maaike Kuipers van Colliers International Corporate Solutions.
Telefoon direct:+31 6 20 13 98 18.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

rss logo

nieuws bxl 200x80 1

nieuws overig 200x80 1

Overig nieuws