benchmark-xl-logo Bezoek onze Facebook pagina!bxl tw 1bxl in 1
bxl yt 1bxl login 1bxl search 1
Awardwinnars website

FrieslandCampina en IBM Nederland

winnen Facilitaire Benchmark Awards 2016

Rotterdam, 8 november 2016: gisteren werden voor de vijfde keer de jaarlijkse Facilitaire Benchmark Awards uitgereikt. De prestigieuze prijzen werden dit jaar gewonnen door de facilitaire organisaties van FrieslandCampina en IBM Nederland. Zij lieten volgens de jury respectievelijk de ‘Meest Verbeterde Prestatie' en de ‘Beste Integrale Prestatie’ zien. Vorig jaar werden de Awards toegekend aan Universiteit Utrecht en Tilburg University.


De winnaars werden bekendgemaakt tijdens BENCHMARK XL, het grootste benchmark event van Nederland, dat jaarlijks wordt georganiseerd door Colliers International Corporate Solutions en NFC Index Coöperatie. Het evenement heeft inmiddels een vaste plaats verworven in de agenda’s van benchmarkende professionals. Zo’n 120 relaties kwamen gisteren in het Evoluon in Eindhoven bij elkaar in een programma van wederzijds kennis delen, leren en verbeteren onder leiding van experts op tal van gebieden.


IBM Nederland won de prijs voor de ‘Beste Integrale Prestatie’.

De jury motiveerde haar oordeel als volgt:
“IBM is voor de vierde keer in vijf jaar tijd genomineerd voor deze award en heeft hem al een keer eerder gewonnen. IBM wordt gekenmerkt door een stabiele en professionele demand organisatie, waar een goede samenwerking met haar integrale dienstverlener zichtbaar is. Ondanks een daling van het aantal fte dit jaar is er nog steeds sprake van een scherp m² gebruik. Wederom een prestatie op een zeer hoog niveau.”


Max2Max van Proosdij, RESO Facility Manager van IBM is zeer ingenomen met de prijs: "Wij zijn als IBM zeer vereerd dat wij, mede door de langdurige partnering met onze FM partner CBRE, laten zien dat de ingezette koers nog steeds de juiste is en wij in staat zijn deze uit te voeren, zodat we deze prijs nogmaals in ontvangst mogen nemen."De overige genomineerden in deze categorie waren: Saxion en Vivare.


De prijs voor de ‘Meest Verbeterde Prestatie’ ging naar FrieslandCampina.

In het juryrapport staat te lezen:
“Alle drie genomineerde organisaties zijn de afgelopen jaren bezig geweest met het optimaliseren en efficiënter inrichten van hun dienstverlening. Bij FrieslandCampina is dit duidelijk terug te zien in de benchmark van dit jaar. De kosten zijn sterk gedaald op met name de onderdelen onderhoud, energie, beveiliging en receptie. Maar kwaliteit is de organisatie hierbij niet vergeten. Terwijl de kosten zijn gedaald is de aangeboden kwaliteit juist sterk gestegen. Een prestatie waar de organisatie trots op kan zijn.”


FCOok Marko van Viersen, Manager Facility Services van FrieslandCampina reageert verheugd: “Ik ben bijzonder trots op de prestatie die wij hebben neergezet en de beloning in de vorm van deze award. In een relatief korte periode van drie jaar hebben we een verschil kunnen maken, op naar de volgende drie jaar!"


In deze categorie waren verder genomineerd: PWC en Royal HaskoningDHV.

 

 

9 november 2016

 
Kijk voor meer informatie op: www.benchmark-xl.com 
of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie over NFC Index: www.nfcindex.nl
of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie over de inhoud van dit persbericht kunt u terecht bij
Willem van Ansem van Colliers International Corporate Solutions.
Telefoon direct: +31 10 4120035.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

rss logo

nieuws bxl 200x80 1

nieuws overig 200x80 1

Overig nieuws