benchmark-xl-logo Bezoek onze Facebook pagina!bxl tw 1bxl in 1
bxl yt 1bxl login 1bxl search 1
bxl event main 900x300

Benchmark XL 2014 trekt weer meer bezoekers

Na de zeer succesvolle evenementen in 2012 en 2013 organiseert Colliers International Corporate Solutions (CICS, voorheen AOS Group), samen met de Netherlands Facility Cost Index (NFC), op maandag 10 november 2014 de derde editie van BENCHMARK XL. Plaats van handeling is dit jaar het ss Rotterdam, waar ruim 120 bestaande en nieuwe relaties bij elkaar komen om kennis te delen, te leren van elkaar èn van de aanwezige experts op tal van gebieden in de zogenaamde verdiepingssessies.

Nieuw: BENCHMARK XL website

De BENCHMARK XL website is een nieuw platform voor facilitair benchmarkend Nederland met algemene informatie over het evenement en toegang tot het deel voor genodigden. De bezoekers vinden er ook links naar allerlei facilitair nieuws. De website is een initiatief van CICS (voorheen: AOS Group, marktleider en trendsetter in het benchmarken van facilitaire en vastgoed prestaties).

Benchmark Awards

Tijdens BENCHMARK XL worden ieder jaar ook de Facilitaire Benchmark Awards uitgereikt in twee categorieën: ‘de beste integrale prestatie’ en ‘de meeste verbeterde deelnemer’. Een deskundige jury beoordeelt de prestaties van de genomineerde bedrijven. Vorig jaar werden deze prestigieuze prijzen uitgereikt aan a.s.r. en Randstad. De genomineerden voor de Benchmark Awards 2014 in alfabetische volgorde zijn:
- in de categorie ‘beste integrale prestatie’ : Gasunie, IBM en Rabo Vastgoedgroep.
- in de categorie ‘meest verbeterde prestatie’ : APG, CZ en KPMG.

OCI 2014

Een ander hoogtepunt is de jaarlijkse presentatie van de Europese Occupier Cost Index (OCI). CICS presenteert hier de editie 2014 van de kantoorkosten per fte voor de belangrijkste Europese landen op basis van de nieuwe Europese Facilitaire norm NEN-EN 15221. De Occupier Cost Index geeft inzicht in de internationale kostenverhoudingen van kantoren voor de Europese markt.

Programma

Het programma start plenair met een unieke workshop over de Power of Productivity. Hoe lang blijft Het Nieuwe Werken nieuw? Wat heeft het opgeleverd? En nog belangrijker, wat is de next step van Het Nieuwe Werken? Drie vragen die bijzonder actueel zijn voor HR, vastgoed en FM managers. De antwoorden komen van Harold Coenders, Directeur van Colliers International Corporate Solutions (CICS) en Marhinde Verkerk, wereldkampioene judo en interieurarchitect bij Colliers.
Daarna gaan de deelnemers zelf met elkaar aan de slag. Er zijn twee rondes van 10 verdiepingssessies over verschillende benchmark onderwerpen die uit het werkveld zelf zijn aangedragen. Ervaren deskundigen zorgen voor inhoudelijke diepgang. De dag wordt afgerond met de presentatie van de Occupier Cost Index (OCI) en de uitreiking van de Benchmark Awards tijdens de borrel.

28 oktober 2014

 
Kijk voor meer informatie op: www.benchmark-xl.com 
of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie over NFC Index: www.nfcindex.nl
of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie over de inhoud van dit persbericht kunt u terecht bij
Willem van Ansem van Colliers International Corporate Solutions.
Telefoon direct: +31 10 4120035.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

rss logo

nieuws bxl 200x80 1

nieuws overig 200x80 1

Overig nieuws